Tæl os +
pc_detail_demoimg-bannar.jpg

40+40 tons traverskran med roterende løftebjælke

8. august 2024

4040 tons traverskran med roterende løftebjælke1 副本111

QLC40+40t traverskranen med roterende løftebjælke fremstillet af Henan Kuangshan til Ma'anshan jern- og stålproduktionsbasen, en stor integreret stålvirksomhed i Kina, er i øjeblikket den største tonnagekran med en løftebjælke produceret i kranindustrien.

QLC40+40t traverskranen med roterende løftebjælke har god balance, fungerer sikkert og gnidningsløst og er yderst praktisk og effektiv. Den kan nemt opnå 360° fri rotation til løft og transport af genstande.

Det er bredt anvendeligt i stålværker, skibsværfter, færdigvarelagerområder og lagerværfter.

Henan Kuangshan Crane Co., Ltd. er en professionel kranproducent og serviceudbyder. Med de R&D-fordele og den komplette industrielle kæde, vi har akkumuleret over 20 år, har vi leveret de højeste omkostningseffektive produkter og tjenester til titusindvis af kunder i 122 lande verden over. Hvis du har nogle kranrelaterede behov, så tøv ikke med at kontakte os for de seneste tilbud og professionelle tjenester.

Krystal
krystal
Kran OEM ekspert

Med 8 års erfaring i at tilpasse løfteudstyr, hjalp 10.000+ kunder med deres præ-salg spørgsmål og bekymringer, hvis du har relaterede behov, er du velkommen til at kontakte mig!

Kan du lide det, vi laver?Del det

Produktkatalog

Seneste indlæg

Dansk
English Español Português do Brasil Русский Français Deutsch 日本語 한국어 العربية Italiano Nederlands Svenska Polski ไทย Türkçe हिन्दी Bahasa Indonesia Bahasa Melayu Tiếng Việt 简体中文 বাংলা فارسی Pilipino اردو Українська Čeština Беларуская мова Kiswahili Norsk Ελληνικά Dansk